BESTAAN WE NOG?
We krijgen vele berichten binnen waarom er niks meer wordt
geplaatst op Coinpower en of we nog bestaan. We zullen het allemaal wat duidelijker uitleggen aangezien iedereen hier recht op heeft.

WE ZIJN NIET GESTOPT
Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, we zijn NIET gestopt.
Iedereen vraagt zich af wat er aan de hand is. Eigenlijk is er niet veel aan de hand we hebben een pauze genomen. De reden hiervoor is heel simpel. Bitcoin gaat op en neer. Zoals iedereen weet maakt dit natuurlijk niks uit. Alleen we vinden het nu gewoon tijd om tijdelijk te stoppen met berichtgeving over bitcoin. Niet omdat we niet meer in bitcoin geloven maar omdat we er juist wel in geloven. Er is zoveel onzin op de bitcoin markt beschikbaar dat we hebben besloten om bitcoin gewoon even zijn gang te laten gaan zonder dat wij telkens berichtgeving doen over de prijs en de markt. We moeten gewoon eerlijk zijn, er is eigenlijk niemand meer die bitcoin ziet waarvoor die dient ook wij hebben hier aan meegewerkt!

BITCOIN UITGELEVERD
Wij en elke andere crypto berichtgeving die er gedaan wordt is nog maar gericht op een ding en dat is de prijs die bitcoin waard is of wordt in fiat-currency’s. Met andere woorden we hebben bitcoin uitgeleverd aan de bankiers. Bitcoin is ontwikkeld als betaling systeem op zichzelf zonder enige link naar welke currencie dan ook. In plaats daarvan zijn we hebzuchtig geworden en zijn we het gaan behandelen als een aandeel (niks meer of minder). Er is eigenlijk nog vrij weinig over van de belofte van bitcoin en we kunnen stellen dat bitcoin op dit moment gecontroleerd wordt door de dollar, met andere woorden door de elite.

GOEDE TIJDEN SLECHTE TIJDEN
We zien zoveel ‘bekende’ mensen op tv praten over hoe goed of hoe slecht bitcoin wel niet is. De goede praten over hoeveel bitcoin waard zal worden (in hun fiat) en de tegenstanders praten erover dat bitcoin nul dollar waard zal worden. Dit theater heeft er voor gezorgd dat bitcoin op zichzelf compleet is vergeten. Het gaat nu vooral nog over de waarde van het bitcoin-aandeel. Dit begon ons de laatste maanden flink op te breken omdat ook wij zelf hier schuldig aan zijn geweest. Het is natuurlijk voor iedereen aantrekkelijk om een centje bij te verdienen. En bitcoin heeft mensen laten zien dat er grof verdiend kon worden (voor een zeer zeer kleine groep)

VERLIEZEN
Maar wat wij vooral zagen is dat mensen flinke verliezen leden, omdat ze eigenlijk niet wisten waar ze aan begonnen. Bitcoin is veel meer dan dit. En juist hierom zijn we ook gestopt met berichtgeving over bitcoin. De waarheid kwam er moeilijk doorheen en mensen verdienen nu eenmaal liever geld met bitcoin, wat we natuurlijk niemand kwalijk kunnen nemen ook wij deden dit. Maar we hebben gezien dat de hebzucht bitcoin aan het kapot maken is. En we willen hier niet meer aan meewerken.

VERANTWOORLDIJKHEID
We hebben een verantwoordelijkheid naar de mensen, en de echte functie van bitcoin moet naar voren komen. Niet meer het aandeel-bitcoin hier hebben we genoeg over gehoord. Het is niks nieuws up & down dit begint een beetje saai te worden. We zullen bitcoin betalingen moeten gaan toepassen in ons dagelijks leven willen we dat bitcoin slaagt. Wachten tot een leugen achtige hedgefunds of een SEC instelling je komt redden slaat helemaal nergens op. Het enigste wat zei tot nu toe hebben bewezen is dat ze bitcoin haten tot op het bot en het enigste hoe ze bitcoin controleren is door de onzin die nu aan de gang is.

MANIPULERENDE OVERHEDEN
Natuurlijk is de prijs van bitcoin een indicatie van hoe populair bitcoin is. Maar het zegt natuurlijk helemaal niks over de toekomst ervan.Zoals iedereen heeft ervaren zijn top prijzen altijd van tijdelijk aard. En op de toppunten zijn het altijd de ‘bezorgde overheden’ die de prijs omlaag drukken, wij vragen ons dan ook altijd af, dat als ze weten dat zoveel mensen blindelings in bitcoin zijn gestapt, waarom ze het dan zo hard de kop indrukken, wetende dat al deze mensen door die actie juist hun geld verliezen.. Natuurlijk zijn ze niet bezorgd om jou geld maar eerder om hun controle over het geld systeem te verliezen.

WILL BE BACK SOON
We kunnen nog uren door blijven praten, maar waar het voor coinpower op neer komt is dat we ons tijdelijk terug trekken en natuurlijk zo snel mogelijk terug komen bij jullie allemaal. We komen terug als bitcoin de 20k heeft overschreden. Ja we weten het we hebben net verteld dat we minder naar de prijs moeten kijken. Maar we zijn er van overtuigd dat er op dat punt extreem veel nieuwe mensen de bitcoin opnieuw zonder weet zullen betreden. Op dat moment willen wij met coinpower ervoor zorgen dat de mensen niet meer zomaar blindelings dingen gaan doen. We zullen onze community blijven supporten en de volgende hyper-bull market zullen we gaan proberen om iedereen te laten zien dat bitcoin ook een andere kant heeft.

VERWACHTING
Onze verwachting van bitcoin? Geen idee! En iedereen die zegt het wel te weten is een leugenaar, deze kennis is gedeeltelijk bij de machthebbers van de dollar. Denk nu niet “als hun de macht hebben dan duwen ze bitcoin toch nooit omhoog” JA dit doen ze wel, want om controle te blijven houden op de manier zoals het nu gaat moet bitcoin nieuwe toppunten blijven bereiken! Als bitcoin 0$ zou weerspiegelen in tegen de bitcoin dan zullen mensen opzoek gaan naar andere mogelijkheden voor bitcoin. En dan gaan mensen begrijpen dat bitcoin veel meer is dan een “aandeel” dus ook hun macht is beperkt. Kortom we zijn terug als bitcoin de 20k heeft gepasseerd, en of dit nu volgende week is of volgend jaar we komen gewoon terug!

-We zullen zo af en toe wat update over de situatie in bitcoin-country.

VEEL LIEFDE VOOR IEDEREEN DIE ONS VOLGT EN SUPPORT

TEAM COINPOWER