Iedereen heeft het over de moord op journalist ‘Khashoggi’ en de wereld leiders blijken nu opeens geschokt te zijn door wat er is gebeurt..

Wat een toneel spel is dit en je moet echt oogkleppen op hebben als je dit niet ziet.

Turkije heeft de wereld leiders bij de ballen!

Waarom?
Omdat Turkije audio opnames bezit van de moord op deze journalist. Dit is natuurlijk op zich zelf al erg sterk. De journalist zou zijn verhoord en daarna zijn vermoord. Maar het is niet de moord op deze journalist waarvoor de westerse elite zo bang is.

moorden is niks nieuws voor ze want dit doen ze dagelijks. Waarvoor denk je dat al die wapen deals gemaakt worden niet om ernaar te kijken..

Wat interessanter is is waarschijnlijk het verhoor en hier praat niemand over! Geen enkele media kanaal hoor je hierover!

Turkije heeft dit perfect gespeeld. Je moet de positie van Turkije begrijpen waarin ze zitten. Ze zaten in een heel lastig pakket, en dit kwam onder andere door het westen en de media.

De scherpe toon die de laatste jaren tegen Turkije werd gebruikt is plotseling verdwenen.. terwijl Turkije vorige week nog met de grond gelijk werd gemaakt door de VS en Europa..

Turkije kwam hierdoor in een crisis terecht, veroorzaakt door deze zelfde leiders en media. De Lira bereikte een diepte punt en er werd zelfs geprobeerd om een coupe te plegen in Turkije, met steun van het westen. Maar nu op dit moment heeft Turkije de wereld leiders schaakmat. En niet door de moord op deze journalist maar door het verhoor op deze journalist!

Turkije heeft laten weten dat ze precies op de hoogte zijn van wat er is gezegd in het consulaat, tijdens de moord, en dit is natuurlijk bewezen door de exacte bewoordingen die na buiten zijn gebracht.

Dit is een signaal en tegelijk een dreigement aan de alle media en aan alle wereld leiders om niet te spotten met Turkije of ze zullen waarschijnlijk de tapes openbaar maken.

Deze journalist had waarschijnlijk weet van een aantal geheimen. Hij is immers een journalist en deze moest uit de weg worden geruimd. Deze journalist werd getapt door het westen en als ze echt zo bezorgt waren over hem dan hadden ze hem immers nooit bij het consulaat naar binnen laten gaan.

*Conclusie
Er staat iets op die tapes dat niemand mag horen, Turkije heeft aangetoond dat ze op de hoogte zijn van wat er is gezegd in het consulaat en deze actie heeft er voor gezorgd dat Erdogan nu bepaald wat er gaat gebeuren. Hij zal dit gaan gebruiken tegen het westen wat zijn goed recht is, aangezien je kunt zien hoe geschoffeerd Turkije is door het westen en de media.

Turkije zal waarschijnlijk snel uit de financiële crisis raken waarin ze nu verkeren en alle maatregelen tegen Turkije zullen worden opgeheven waarna de Lira weer in waarde zal stijgen en het land uit de crisis komt.

Je kunt zeggen wat je wilt over Erdogan maar deze man is echt een baas, een man die opkomt voor zijn land terwijl heel de wereld tegen hem is heeft hij het toch geflikt!

 

TIP: En voor de traders : koop de lira in !

 

Door Mano Crypto